www.boefjez.nl

Webwinkel voor al je Disney dromen

Welkom

snapshort half

Welkom in de webwinkel van Boefjez

 

 

Verzendkosten zijn bij Boefjez.nl altijd MAAR 3 euro per bestelling, ongeacht hoeveel en welke artikelen je wil bestellen

 

Disney Christmas

Levering voor kerst

Alle artikelen besteld en betaald voor 22 december zouden op tijd geleverd moeten zijn

(vind je het geen probleem om het op 24 december nog geleverd te krijgen kun je bestellen en betalen tot 23 december 16.00 uur).

Wij werken met het principe vandaag betaald, vandaag verstuurt, en de post garandeert 99% levering de dag erna(geen garantie’s mogenlijk helaas).

Toch nog iets gezien en bang dat het niet meer op tijd kan zijn dan horen wij het graag en kunnen we proberen het samen op te lossen.

 

 

Wij verkopen al ruim 15 jaar Disney artikelen en proberen het apart te houden door alles te importeren uit het buitenland en alleen van orginele Disney stores.

Wat ons blij maakt is als we weer een kind of een “groot kind” blij hebben kunnen maken met iets van Disney, daar doen we het voor.

Het is geweldig om een mailtje of foto van een ouder, grootouder, ed. te krijgen met hij/zij was er zo blij mee dat ze er zelfs mee gaan slapen, of het niet meer uit wilde doen omdat het nu het favoriete kleding stuk is.

Mocht je vragen hebben dan horen wij dat graag en heb je iets bij ons gekocht waar je zelf of je kind helemaal weg van is en wil je dat graag op onze site vermelden dan kan dat ook, of dat nu met of zonder foto is het kan beiden.

groetjes,

team Boefjez

 

 

snapshort half